Europa Conference League

Τσορμπατζόγλου: «Σαν όνειρο όλη η πορεία του ΠΑΟΚ - Μπορεί να φτάσει στους 4 του Conference League»

Όνειρο χαρακτήρισε τη φετινή πορεία του ΠΑΟΚ στην Ευρώπη ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου μιλώντας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για τη σπουδαία πρόκριση επί της Ντινάμο. Τι ανέφερε για τους πιθανούς αντιπάλους.

Σαν... όνειρο βλέπει τη φετινή πορεία του ΠΑΟΚ στην Ευρώπη ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου, ο οποίος μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για την τρομερή πρόκριση του «δικεφάλου του Βορρά» στο Conference League.

«Ένα μεγάλο μάθημα όλες αυτές τις ημέρες που συζητούσαμε για ποδόσφαιρο. Όλα αυτά με τα συστήματα, τις αλλαγές, ποιος είναι εμμονικός και όλα αυτά τα χαζα. Ο ΠΑΟΚ ήταν μπλοκαρισμένος, χωρίς ιδέες και με φοβικούς παίκτες στα προηγούμενα ματς, χθες μπήκαν και τους ισοπέδωσαν. Το πρώτο ημίχρονο ήταν μαγικό. Η ένταση, η ενέργεια, αυτό που βγάζει ο Βιεϊρίνια. Ήταν τόσο γρήγορος, τόσο αποφασιστικός ο ΠΑΟΚ που δεν κατάλαβες την φιλοσοφία της Ντινάμο, αυτή που έδεσε τον αντίπαλο στο πρώτο ματς. Είναι σαν όνειρο, όλη αυτή η ανατροπή, η πορεία. Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει να σκέφτεται που μπορεί να φτάσει. Ήταν πάρα πολλοί εκείνοι που νόμιζαν ότι έσβησε μετά το πρώτο ματς. Δεν έχει 22 ισάξιους παίκτες, αλλά να που τα κατάφερε και πήρε αυτή την πολύ μεγάλη νίκη», είπε μεταξύ άλλων στην εκπομπή «Πρεσάρισμα» των Βάιου Τσούτσικα και Μιχάλη Τσόχου.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού αναφέρθηκε και στην επόμενη ημέρα του «δικέφαλου του Βορρά» στην διοργάνωση, τονίζοντας ότι μόνο η Αστον Βίλα δεν παίζεται, ενώ η Λιλ είναι ένα σκαλί πιο κάτω, με τις Φιορεντίνα και Φενέρμπαχτσε επίσης να είναι… μη επιθυμητές και τις υπόλοιπες να είναια αντιμετωπίσιμες.

Παράλληλα, ο Τσορμπατζόγλου εκτίμησε ότι τόσο ο ΠΑΟΚ όσο και ο Ολυμπιακός μπορούν και οι δύο να πάνε στους 4, ενώ έκανε ειδική μνεία και στην εμφάνιση του Κουλιεράκη και την ικανότητά του να απειλεί επιθετικά.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x